Kompleksnost savremnog poslovnog okruženja uz  pojačanu regulativu naročito u finasijskom sektoru, te  dinamičnim razvojem  različlitih elektronski podržanih proizvoda pogotovu u sektoru telekom usluga, rezultira  proizvodima i uslugama čije raznolike funkcionalnosti nisu lako razumljive korisnicima, a stvaraju i pomalo frustrirajuću atmosferu nesigurnosti pri njihovom izboru i konačnom odlučivanju.

Tempo i način današnjeg života također ograničavaju vrijeme korisnicima da svoj izbor izvrše uz temeljite provjere i sistematično razmatranje. 

Kupovina često uključuje fizički obilazak prodajnih mjesta – poslovnica i posjetu različitih WEB stranica od kojih svaka nudi “najpovoljnije prozvode” bez   mogućnosti jednostavne, brze i neutralne uporedbe.

U nedostatku razumijevanja i nedovoljne transparentnosti u dosadašnjem načinu izbora kod klijenata je često dominirao emotivni element odlučivanja. U izvjesnoj mjeri je ograničena, pa i zanemarena racionalna dimenzija razmatranja prije njihovog  konačnog izbora.

Brzo rastući sektori usluga uložili su napore da približe svoje proizvode klijentima i povećaju transparentnost  svojih ponuda, a regulatori su dodatno uredili i povisili  standarde zaštite klijenata. Međutim, uvijek ima prostora za daljna unapređenja i za novu razinu kvaliteta.

Komparacio.ba sada pruža svojim korisnicima jedinstvenu priliku da na jednom mjestu detaljno pregledaju, dobro razumiju te uporede karakteristike različitih usluga i proizvoda čija nabavka , može se slobodno ustvrditi,  spada u red važnijih životnih i poslovnih odluka.

Detaljne i sveobuhvatne pretrage sa mogućnostima sortiranja (“fokusiranja”) po želji mogu dati sve potrebne informacije za razumne odluke koje će u konačnici rezultirati uštedama i  zadovljstvom klijenata.  To je priroitet Vašem domaćinu - portalu  Komaparcio.ba, ali je i u interesu i našim partnerima, konačnim  isporučiocima proizvoda i davaocima usluga.

Naš stručni tim će svakodnevno unapređivati kvalitet sadržaja  i brzinu pretraga uvijek se rukovodeći našim trajnim vrijednostima: pristupačnost, transparentnost, stručnost, povjerenje, provjerljivost uz permanentno visoke profesionalne standarde. 

Mišljenja naših korisnika su od izuzetnog  značaja za sva unapređenja i daljni  razvoj  sadržaja i funkcionalnosti Komparacio.ba.

"Naša vizija je dobro informisan korisnik koji sa punim razumijevanjem donosi racionalne odluke u  transparetnom i pristupačnom okruženju finansijskog i sektora telekom usluga."

 

Komparacio.ba Vam:

  • Štedi vrijeme u pretrazi i izboru;
  • Štedi novac izborom Vama najpogodnijeg proizvoda;
  • Donosi “ključno tržište” na ekran Vašeg uređaja;
  • Daje nezavisne i visoko profesionalne upute i savjete;
  • Povećava transparentnost ponude proizvoda;

 

  • Pristupačno objašnjava funkcionalnosti svih proizvoda;
  • Otvara mnoštvo novih opcija prilikom Vašeg izbora;
  • Oprezno upravlja podacima i štiti Vašu privatnost;
  • Povećava zadovoljstvo u korištenju usluga i proizvoda

i sve to radi za Vas potpuno besplatno.