Multifunkcionalni stol

11.06.2016 | Komparacio.ba |

www.jutarnji.hr

Enebe Sport grupa predstavila je u New Yorku, na sajmu ICFF, najvažnijem "izlogu" modernog dizajna u sjevernoj Americi, projekt RAM. Ram je inovativni stol za ping pong. Projekt potpisuje Francesc Rife, poznati španjolski industrijski dizajner i dizajner interijera.

 

 

Rifen je dizajnirao niz besprijekornih koncepata modernih stolova za stolni tenis. Napravljeni su od kriona, materijala nove generacije, i orahova drva. RAM je multifunkcionalni višenamjenski element za kuću i ured s mnogo opcija koje se mogu mijenjati kako bi zadovoljile svakodnevne potrebe.

U pauzi od stolnog tenisa reketi i loptice pospreme se u ladice ispod njega i stol postaje stol za objed ili radni stol.

Projektiran je od ekoloških, 100% reciklirajućih materijala.

 

Preuzeto sa: www.jutarnji.hr
Izabrao i priredio: www.komparacio.ba

 

 

 

KOMPACRTICE

Uobičajeno vrijeme u kojem ljudi koriste jednu kuću u Americi je oko 10 godina. Prosječno  trajanje hipotekarnog kredita je oko 5 godina. Postavlja se pitanje: "Da li kamatne stope trebaju da budu fiksirane na 30 godina kada prosječni korisnik kredita koristi stambeni kredit u prosjeku tih 5 godina? Da li to ima smisla u ovom vremenu i okruženju?"

MSN Real Estate

Da li ste znali za kamatnu stopu 5.49% za stambene kredite ?

 

Kliknite ovdje i odaberite kredit za Vas!