10 sjajnih planova za jednosoban stan (II dio)

29.05.2016 | Komparacio.ba |

www.kucastil.rs

Iako jednosobni stanovi koji su često jedina opcija u velikim gradovima zbog manje kvadrature izledaju znatno skromnije od onih dvosobnih, trosobnih ili, pak, prostranih kuća u prigradskim naseljima, čak i oni mogu biti dovoljno prostrani za normalan svakodnevni život uz dobra rješenja.

 


PRVI DIO POGLEDAJTE OVDJE

6. Funkcionalan i praktičan stan

U ovom stanu male kvadrature smješteno je sve što je neophodno – dnevna soba sa trpezarijom, spavaća soba, kuhinja i kupatilo. Namještaj zauzima dosta prostora, ali bar prostora za sjedenje ima dovoljno. Multifunkcionalni stanovi sve su traženiji.


7. Nekonvencionalan stan


 
Raspored prostorija ovog jednosobnog stana je nekonvencionalan, ali je kreativan i funkcionalan. Spavaća soba se nalazi uz kuhinju, dok je trpezarija odvojena i nalazi se gotovo na ulazu u stan.


8. Maksimalno iskorišćen prostor


 
Ako imate mnogo namještaja, malo prostora, a želite maksimalnu funkcionalnost, ovo je jedno od boljih rješenja jer je svaki kutak ovog malog jednosobnog stana maksimalno iskorišten. Čak i terasa.


9. Stan za mlade


 
Dva kupatila i mala kuhinja čine ovaj stan posebno pogodnim za dvije mlade osobe, posebno ako praktikuju brži život, pa im je praktičnost i ušteda vremena u prvom planu. 

10. Mali stan sa dva kupatila


 
Imati dva kupatila je uvijek zgodno. U ovom slučaju to znači da vaši gosti ne moraju da prođu kroz spavaću sobu da bi koristili toalet, pa ovo može biti korisna ideja ako vam raspored ili oblik prostora ne dopušta drugo rješenje, a često ste u ulozi domaćina.

 

Preuzeto sa: www.kucastil.rs
Izabrao i priredio: www.komparacio.ba

 

 

 

KOMPACRTICE

Uobičajeno vrijeme u kojem ljudi koriste jednu kuću u Americi je oko 10 godina. Prosječno  trajanje hipotekarnog kredita je oko 5 godina. Postavlja se pitanje: "Da li kamatne stope trebaju da budu fiksirane na 30 godina kada prosječni korisnik kredita koristi stambeni kredit u prosjeku tih 5 godina? Da li to ima smisla u ovom vremenu i okruženju?"

MSN Real Estate

Da li ste znali za kamatnu stopu 5.49% za stambene kredite ?

 

Kliknite ovdje i odaberite kredit za Vas!