Moderni biser Los Angelesa

21.05.2016 | Komparacio.ba |

www.luxlife.rs

Vila koju vam ovog puta predstavljamo, nalazi se nadomak Sunset strip bulevara, u ekskluzivnom komšiluku gdje se veoma teško možete istaći…

 

Ipak, ovo modernističko remek djelo je nešto sasvim drugačije, osmišljeno i dizajnirano da sve prolaznike ostavi bez teksta, nakon prvog pogleda. Stakleni zidovi ovog posjeda otvoreni su prema okolnom pejzažu, dajući enterijeru i eksterijeru mogućnost da se stope sa okolinom na predivan način. Možemo pretpostaviti da bi svakom vlasniku ove vile od 23 miliona dolara svi prisutni pozavidjeli.

Sa perfektno uređenim travnjacima, pogledom na panoramu Los Anđelesa i fantastičnim bazenom, ova vila djeluje kao idealni prostor za sve one koji uživaju u organizovanju događaja ili svakodnevnom druženju sa porodicom i prijateljima. Sam posjed vam nudi izobilje prostora u svom eksterijeru, pa vjerujemo da bi ste teško mogli da odaberete koji bi vam bio omiljeni. Ipak, da li je to zaista problem ili je dodatna pogodnost?

Uživanje u prirodi i otvorenom prostoru je uvijek prava poslastica, a posebno ako živite u užurbanom gradu poput Los Anđelesa. Eksterijer ipak nije sve što ova vila može da vam ponudi. U nivou podruma, ova vila krije vrhunsku ložu sa barom i saunom, gdje se gosti mogu diviti galeriji za sedam automobila, koja je zatvorena staklenim vratima sa ramom od čelika.

Ako ste jedna od onih osoba sa dobrim i zdravim apetitom, onda će vas formalna trpezarija sa motorizovanom policom za vina oduševiti. U ovoj vili, svaki dan je povod za zabavu i slavlje.

Fotografije:

 

Preuzeto sa: www.luxlife.rs
Izabrao i priredio: www.komparacio.ba

 

 

 

KOMPACRTICE

Albert Ajnštajn je, navodno, opisao složeni kamatni račun kao „najmoćniju silu u svemiru“.

Albert Einstein

Da li ste znali za kamatnu stopu 5.49% za stambene kredite ?

 

Kliknite ovdje i odaberite kredit za Vas!