Luksuzna kuhinja na otvorenom

15.05.2016 | Komparacio.ba |

www.luxlife.rs

Temperature koje su u porastu mame nas da se opustimo pored bazena, na terasi ili u dvorištu…

 

Uz takvo uživanje, idealno idu kokteli i roštilj, koji će samo doprinijeti magiji ljetnjih večeri. U skladu sa potražnjom i sezonom, vrijeme je za preuređenje dvorišta i ljetnjih kuhinja, a savršena stvar koja će vam u tome pomoći je specijalna kuhinja za otvoreni prostor, koja dolazi od brenda Fire Magic.

Sa preko 75 godina postojanja, američka kompanija Fire Magic uživa veoma dobru reputaciju kada se radi o luksuznim kuhinjama za otvoreni prostor. U pravo vrijeme za ljetnje zabave, ovaj brend predstavio je svoj Black Diamond Edition Grill, kao dio svoje popularne Echelon Diamond kolekcije.

Black Diamond Edition Grill je vrhunski komad najmodernije opreme sa simpatičnim retro izgledom. Dolazi sa crnim porcelanskim dizajnom koji je omaž Fire Magic grilu koji je predstavljen 1937.godine. On ima čuvene Magic View prozore i napredni sistem distribucije toplote u svojoj ugradnoj jedinici. Pored toga, ovaj sistem ima i frižider, ringle i vrata.

Kao edicija ograničenog izdanja ova ljetnja kuhinja ima razne pregade koje mogu biti dodatno naručene, uz odgovarajuće aksesoare. Ako planirate zabave na otvorenom tokom ovog ljeta, Fire Magic Black Diamond Edition Grill je prava stvar za vas.


Preuzeto sa: www.luxlife.rs
Izabrao i priredio: www.komparacio.ba

 

 

 

KOMPACRTICE

Uobičajeno vrijeme u kojem ljudi koriste jednu kuću u Americi je oko 10 godina. Prosječno  trajanje hipotekarnog kredita je oko 5 godina. Postavlja se pitanje: "Da li kamatne stope trebaju da budu fiksirane na 30 godina kada prosječni korisnik kredita koristi stambeni kredit u prosjeku tih 5 godina? Da li to ima smisla u ovom vremenu i okruženju?"

MSN Real Estate

Da li ste znali za kamatnu stopu 5.49% za stambene kredite ?

 

Kliknite ovdje i odaberite kredit za Vas!